Loading
  • Openings tijden: Maandag - Vrijdag 8.00 - 17.00
046 - 428 82 20 informatie aanvraag
Haven 20 6171EG Stein Limburg

Over ons

Wie zijn wij

Onze missie
Wij bieden onze opdrachtgevers een kwalitatieve totaaloplossing voor hun behoefte in complete, duurzame en energiezuinige installatieoplossingen. Van ontwerp en realisatie tot en met service, onderhoud en beheer. Of het nu gaat om een openbare ruimte, recreëren, werken of leveren, Insta zuid bv creëert een omgeving waar het comfortabel en aangenaam is.

Onze visie
Wij bieden een op maat gemaakte specifieke oplossing voor elke situatie gebaseerd op kwaliteit en zekerheid. Door het werken met goed opgeleide medewerkers, hoogwaardige materialen en de nieuwste technologische standaards streven wij naar een 100% betrouwbaarheid in al onze processen, leveringen en afspraken.

Ondanks toenemende concurrentie en de huidige marktontwikkelingen is ons streven een groei te realiseren in ons marktaandeel op het gebied van de aanleg en onderhoud van sportveldverlichting, openbareverlichting en overige elektrotechnische werkzaamheden.

Onze waarde
Insta is een gestructureerd bedrijf met veel knowhow en creativiteit. Door onze innovatieve aanpak zijn wij in staat om de beste oplossing aan de klant aan te bieden. Een uitgebreide waaier aan technieken helpt om totaalprojecten te kunnen aanbieden. Dankzij een grondige projectvoorbereiding leveren wij werk van topkwaliteit met respect voor de opdrachtgever, zijn budget en de omgeving die ons toevertrouwd wordt. Insta communiceert proactief met zijn klanten. Wij streven naar een lange termijnrelatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Klanttevredenheid is daarbij onze topprioriteit

Het leveren van optimale kwaliteit tegen acceptabele kosten is het uitgangspunt van ons bedrijf. Daarnaast is een goede relatie met onze klanten van wezenlijk belang. Wij helpen u graag met het oplossen van elektrotechnische problemen en zullen u van goed advies dienen.

Wij beschikken over een goed team dat zich volledig inzet om u van dienst te zijn.
Wij besteden veel aandacht aan het verhogen van het kennis- en opleidingsniveau van onze medewerkers. Mede door permanente scholing en training trachten wij onze medewerkers voldoende bagage mee te geven om elke klus zonder problemen te kunnen klaren.

Door jarenlange ervaring en bewezen vakmanschap heeft Insta zuid bv een ruime klantenkring opgebouwd en de gerealiseerde projecten zullen u een goed beeld geven van onze bedrijfsactiviteiten.