Loading
  • Openings tijden: Maandag - Vrijdag 8.00 - 17.00
046 - 428 82 20 informatie aanvraag
Haven 20 6171EG Stein Limburg

Over ons

Wie zijn wij

Insta zuid bv is een elektrotechnisch installatiebedrijf  gevestigd aan de Haven 20 te Stein.
Insta is opgericht op 22 februari 2012 en per 18 september 2015 overgenomen door de heer P.M.N. Salden. In de afgelopen jaren is Insta gegroeid van een kleine installateur met 8 medewerkers naar een onderneming met circa 20 medewerkers.

Wij houden ons, met ons team van gekwalificeerde vakmensen, bezig met advies, ontwerp, aanleg, service en onderhoud van elektrotechnische installaties voor utiliteit, industrie, openbare verlichting, infra en sportveldverlichting. Naast het uitvoeren van de werkzaamheden voor diverse bedrijven mogen wij ook een groot aantal particulieren tot onze klantenkring rekenen.

Een goede relatie met onze klanten is voor ons van wezenlijk belang. Dit bereiken wij door onze klanten te voorzien van een goed advies en te helpen met het oplossen van hun elektrotechnische problemen. Het leveren van optimale kwaliteit tegen acceptabele kosten is het uitgangspunt van ons bedrijf. Door onze jaren lange ervaring, bewezen vakmanschap en de gerealiseerde projecten zijn wij trotst op onze klantenkring en gerealiseerde projecten.

Mocht u te maken hebben met bijvoorbeeld de aanleg of uitbreiding van een elektrotechnische installatie, wensen hebben om met de sportvereniging over te gaan op LED-verlichting, een verbouwing van uw woning te willen realiseren, keuringen dient te laten uitvoeren of op zoek zijn naar een oplossing voor een ander elektrotechnisch probleem neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op.

Het leveren van optimale kwaliteit tegen acceptabele kosten is het uitgangspunt van ons bedrijf. Daarnaast is een goede relatie met onze klanten van wezenlijk belang. Wij helpen u graag met het oplossen van elektrotechnische problemen en zullen u van goed advies dienen.

Wij beschikken over een goed team dat zich volledig inzet om u van dienst te zijn.
Wij besteden veel aandacht aan het verhogen van het kennis- en opleidingsniveau van onze medewerkers. Mede door permanente scholing en training trachten wij onze medewerkers voldoende bagage mee te geven om elke klus zonder problemen te kunnen klaren.

Door jarenlange ervaring en bewezen vakmanschap heeft Insta zuid bv een ruime klantenkring opgebouwd en de gerealiseerde projecten zullen u een goed beeld geven van onze bedrijfsactiviteiten.

2245

2531
2542
2553
2549
2551